Logo til forside

Bilsalg privat

Vi køber alle former for biler - tøv ikke med at kontakte os

Eksempelvis:

Få en uforpligtende bilvurdering

Indtast dine oplyslinger her og få Danmarks højeste bilvurdering på få steps

Få en uforpligtende bilvurdering

Indtast dine oplyslinger her og få Danmarks højeste bilvurdering på få steps

Bilsalg privat

Vi køber alle former for biler - tøv ikke med at kontakte os

Eksempelvis:

Oplysninger 1, ViKoeberBiler.dk

1. Indsend oplysninger

Vurdering 1, ViKoeberBiler.dk

2. Få gratis vurdering

Udbetaling 1, ViKoeberBiler.dk

3. Udbetaling af beløb

BILSALG PRIVAT

Vi anfægter ikke, at det kan være en fordel at sælge din bil på det private marked. Her er der nemlig mulighed for at få en god pris for bilen, givet den rigtige køber kommer, og du har tiden til evt. at vente længe nok.

Alligevel er det ikke altid en specielt behagelig proces at sælge din bil på det private brugtvognsmarked grundet intens konkurrence.

I de fleste tilfælde vil der være mange biler af samme model som din, der er til salg. Konsekventligt kan salgsperioden være lang, såfremt du ikke er villig til at gå på kompromis med prisen. Hvis din bil er speciel og har installeret udstyr, som de andre ikke har, kan det være en fordel. Men hvis den ikke skiller sig ud fra de andre, hvorfor skal køber så vælge lige præcis din bil?

Kaster du dig ud i privat bilsalg, skal du forvente, at det ikke nødvendigvis bliver let. Du skal ikke regne med, at din bil bliver solgt til den første, der kommer og prøvekører.

Måske heller ikke nummer 2 og 3. Derudover skal du også regne med, at folk vil prøve at presse dig på prisen. Hvis du er tålmodig og god til at forhandle/sælge, kan det være, at du nemt kommer i mål. Hvis du derimod ikke har meget tid og ikke bryder dig om forhandlinger, er det ikke altid en specielt sjov oplevelse at sælge din bil privat.

Det er naturligvis op til dig i sidste ende. Men hvis du allerede nu ved, at du ikke orker at strides med det private bilsalg selv, så er du meget velkommen til at kontakte os med henblik på at sælge din bil til os. Vi afregner kontant samme dag og klarer afmelding af nummerplader osv. Du skal ikke foretage dig noget, udover at tage imod en pose penge. Hvis du ønsker at få et tilbud på din bil, så ring eller skriv til os! Vi står altid til tjeneste både på telefon og over e-mailen.

KONTAKT OS FOR AT BLIVE KLOGERE PÅ PRIVAT BILSALG