Logo til forside

Defekte biler kan med fordel sælges til forhandlere

vikoeberbiler

Når livet byder os citroner så lav citroinsaft – siger et gammelt ordsprog. Men hvad gør vi så når livet byder os defekte biler? Til det er der mange svar, med mange forskellige løsninger. Men kun en af løsningerne er virkelig nem, og det er hvis man vælger at sælge bilen til en autoforhandler selvom den er defekt. I et sådan tilfælde er det normalt at man både kan blive betalt og komme af med bilen samme dag, uden at gøre meget andet end at løfte en pegefinger.

Og hvad er så de mest indlysende fordele i relation til at sælge defekte biler til forhandlere?

For det første er det en meget nem og stressfri process, og det er jo klart idet det er forhandleren der gør al arbejdet for dig. De henter bilen for dig gratis, og hvis den ikke kan køre vil de oftest tilbyde dig afhentning med en autotransporter – også gratis. Det er jo også forhandleren der skal reparere bilen og betale for de reparationer der skal til. Dog kan forhandleren klare disse ting meget hurtigere end du selv kan fordi de har ekspertisen. Det der tager dig 14 dage kan de måske fikse på 1 dag, og på den måde bliver det en win-win situation.

Spørgsmålet er så, om det bedre kan betale sig at sælge den defekte bil selv? Hvilket i givet fald ville være et privatsalg. Og det er klart at det godt kan lade sig gøre, men at der er et par risikofaktorer man skal være opmærksom, på før man beslutter at gå ad den vej. Eksemplevis skal man være klar over at det er svært at sælge fefekte biler hvis man ikke ved præcist hvor meget det vil koste at reparere dem. En evt. køber vil som regel ikke købe din bil uden den slags information. Dernæst skal man gøre sig nogle udregninger i forhold til, om man i det hele taget kan få nok penge for bilen privat i forhold til at sælge til en forhandler. Man kan også vælge at reparere bilen selv og dernæst sælge den privat, men også her skal man tænke over hvad der er mest økonomisk fortjenstligt. Sidst men ikke mindst, skal man også indregne tidsforbrug samt evt. stress og frustration der er involveret i at tage sagen i egen hånd.

Konklusionen er, at sælge defekte biler godt kan se lidt uoverskueligt ud for den almene bilejer, som ikke har ekspertisen til at reparere bilen selv, eller ikke ønsker at bruge tid og ressourcer på at betale en mekaniker for at løse problemet. Men at en god alternativ løsning på problemet kan være, at den defekte bil sælges direkte til en forhandler, hvor man som sagt får klaret det hele, inkl. afregning samme dag.

Det er også værd at nævne, at skulle du som sælger ønske en ny bil samtidig, kan det være en yderligere fordel at lade den defekte bil indgå som modregning på den nye bil. Således kan du muligvis få en bedre pris for din defekte bil eller et nedslag på din nye bil.

Her er en oversigt over steder og websites hvor du kan få en skrotpræmie for din bil

Navn
Speciale
Website
Defektbil
Køb af defekte biler –
Skrotpræmier
Skrotservice
Køb af skrotbiler –
Skrotpræmier
Vikøberbiler
Køb af alle biler –
Skrotpræmier
Bileksport
Eksport af biler –
Skrotpræmier
Au2skrot
Skrotning af bil –
Skrotpræmie
Skrotcampingvogn
Skrot campingvogne –
Skrotpræmie til campingvogne
3priser
3 priser på din bil –
Skrotpræmier –
Skrotpræmie
Skrotpræmie

Gratis & uforpligtende bil vurdering online på få steps

Husk at dele det med andre!

Recent Post

vikoeberbiler
Bilens advarselslamper & symboler: Hvad betyder de?
vikoeberbiler
Hvad skal du gøre, hvis du fejltanker din bil?
vikoeberbiler
Guide til Bilsyn
vikoeberbiler
Få det bedste ud af din autocamper
WhatsApp Image 2024-05-06 at 5.08
Landsdækkende samarbejde med landets kommuner
vikoeberbiler
Defekte biler kan med fordel sælges til forhandlere
vikoeberbiler
Gør din bil vinterklar: En guide til vigtige tjekpunkter
vikoeberbiler
Er din bil efterårsklar?
Diesel-bil
Sælg din diesel bil til os
Her ses en veteran bil
Skal du sælge din veteranbil?