Logo til forside

Prisvurdering af bil

Vi køber alle former for biler - tøv ikke med at kontakte os

Eksempelvis:

Få en uforpligtende bilvurdering

Indtast dine oplyslinger her og få Danmarks højeste bilvurdering på få steps

Få en uforpligtende bilvurdering

Indtast dine oplyslinger her og få Danmarks højeste bilvurdering på få steps

Prisvurdering af bil

Vi køber alle former for biler - tøv ikke med at kontakte os

Eksempelvis:

Oplysninger 1, ViKoeberBiler.dk

1. Indsend oplysninger

Vurdering 1, ViKoeberBiler.dk

2. Få gratis vurdering

Udbetaling 1, ViKoeberBiler.dk

3. Udbetaling af beløb

PRISVURDERING AF BIL

Mange faktorer er afgørende for den pris, din bil er værd på det aktuelle marked. Med andre ord taber alle biler værdi, men der er forskel på, hvor meget de taber i værdi.

Det interessante er, at nogle biler holder deres værdi bedre end andre. Dette er der mange grunde til, og det kan derfor være svært at forklare 100 procent til bunds. Det er dog heller ikke specielt vigtigt at forstå nøjagtigt hvorfor – i stedet for er det vigtigere at forstå, hvad din bil er værd, og hvor værdien kommer fra.

Det der er væsentligt for dig er at få vurderet din bil korrekt, både i forhold til at sælge den til en privatkunde og til en forhandler.

Eksempelvis:

Du har en Volkswagen Passat 1.9 TDi fra 2002 (diesel). Denne bil var enormt populær på brugtvognsmarkedet indtil for et par år siden, hvor danskerne begyndte at kigge meget på ejerafgifter og brændstofforbrug. I dag er det relativt nemt at købe en god brugt benzindrevet bil, som både er billig i ejerafgift og kører langt på literen. Derfor er denne model som regel det foretrukne valg. Selvom ovennævnte VW Passat stadig har en markedspris på ca. 30.000 kr. Betyder det ikke, at den bliver solgt for 30.000 kr. – Medmindre du er parat til at vente månedsvis på den rette køber.

I stedet for kunne den korrekte vurdering, som tilgodeser et relativt hurtigt bilsalg fx. være på mellem 20.000 – 25.000 kr.

Der er mange andre eksempler på brugtvognsmarkedet, hvor den aktuelle markedsværdi ikke stemmer overens med den virkelige verden. Derfor anbefaler vi altid, at du finder en samarbejdspartner, som har reel erfaring på området og dermed kan vurdere din bil korrekt. På den måde sparer du en masse tid og krudt, når din bil skal sælges.

Hvis du søger en seriøs og reel prisvurdering af din bil, kan du med fordel henvende til vikøberbiler.dk. Vi kan vurdere din bil over telefonen eller ved fremvisning. Du kan i samme omgang også få et tilbud af os, hvis du ønsker en hurtig handel med kontant afregning. Kontakt os gerne hvis du er nysgerrig – det koster dig ingenting!

Skal din bil vurderes med henblik på salg? Vikøberbiler.dk vurderer den på under 15 minutter!