Logo til forside

Sælg bil

Vi køber alle former for biler - tøv ikke med at kontakte os

Eksempelvis:

Få en uforpligtende bilvurdering

Indtast dine oplyslinger her og få Danmarks højeste bilvurdering på få steps

Få en uforpligtende bilvurdering

Indtast dine oplyslinger her og få Danmarks højeste bilvurdering på få steps

Sælg bil

Vi køber alle former for biler - tøv ikke med at kontakte os

Eksempelvis:

Oplysninger 1, ViKoeberBiler.dk

1. Indsend oplysninger

Vurdering 1, ViKoeberBiler.dk

2. Få gratis vurdering

Udbetaling 1, ViKoeberBiler.dk

3. Udbetaling af beløb

Få en gratis og professionel bilvurdering

SALG AF BRUGT BIL

Hvis sandheden skal på bordet, så er det helt klart muligt at sælge din brugte bil og samtidig få en god pris for bilen uden at skulle vente alt for længe. Dog er det væsentligt, at bilen skiller sig ud i en eller anden udstrækning i forhold til lignende modeller på markedet. Hvis den ikke skiller sig ud, kan du vælge at justere prisen, så du er en smule billigere end markedet.

Hvis din bil er i god stand, både mekanisk og kosmetisk, kan det være en fordel at tage billeder, der udtrykker bilen bedre end de øvriges på markedet. Under alle omstændigheder skal du ikke lave den fejl at foretage dig ingenting og bare regne med, at salget kommer dumpende i hovedet på dig. Det er selvfølgelig muligt, men sker ganske sjældent.

Der skal bruges både tid og kreativitet i dine forberedelser ved salg af din brugte bil. Ellers kan du ende med at vente længe på en køber, som alligevel ender med at forhandle prisen så langt ned, at du indledningsvis ligeså godt kunne have solgt din bil til en forhandler eller bilopkøber.

Vikøberbiler.dk kan hjælpe dig med salg af din brugte bil. Du kan sælge din bil til os og få betaling samme dag. Det første, vi gør er at lave en konkret vurdering på din bil, hvorefter du får fremsendt et tilbud. Det tager under 20 minutter at foretage vurderingen og kan gøres enten over telefonen eller ved personlig fremvisning.

Hvis din bil er defekt eller er en skrotbil, der ikke kan køre, kan vi komme ud og vurderer den, såfremt den står i Københavnsområdet. Dette er en gratis service naturligvis!

 

Hvorfor vælge vikøberbiler?

At sælge en brugt bil kan trække tænder ud, hvis du ikke forbereder dig ordentligt.