Logo til forside

Salgsvurdering af bil

Vi køber alle former for biler - tøv ikke med at kontakte os

Eksempelvis:

Få en uforpligtende bilvurdering

Indtast dine oplyslinger her og få Danmarks højeste bilvurdering på få steps

Få en uforpligtende bilvurdering

Indtast dine oplyslinger her og få Danmarks højeste bilvurdering på få steps

Salgsvurdering af bil

Vi køber alle former for biler - tøv ikke med at kontakte os

Eksempelvis:

Oplysninger 1, ViKoeberBiler.dk

1. Indsend oplysninger

Vurdering 1, ViKoeberBiler.dk

2. Få gratis vurdering

Udbetaling 1, ViKoeberBiler.dk

3. Udbetaling af beløb

SALGSVURDERING AF BIL

Hvis du står og skal sælge din bil, kan det være en fordel at have en nogenlunde ide om, hvad den er værd i forhold til det aktuelle marked. Dette kan du blive klogere på, ved at få lavet en “salgsvurdering af bil”.

Der findes en række måder at få vurderet din bil på, hvor nogle selvfølgelig er bedre end andre. Du kan eksempelvis selv gå ind på Den Blå Avis eller Bilbasen og se, hvad lignende bilmodeller står til i samme årgang og tilsvarende kilometerstand. Dog er det ikke sikkert, at prisen afspejler virkeligheden 100 procent, eftersom mange af bilerne ikke bliver solgt til den annoncerede pris, men i stedet for til den pris, der forhandles i forbindelse med det endelige salg.

Du kan også bruge bilpriser.dk til at få en prisvurdering, som kan være en god hjælp. Dog skal du ikke regne med prisvurderingen som andet end en vejledende pris. Også her kan resultatet være hæmmet af, hvad den pågældende bilmodel rent faktisk bliver solgt for på markedet.

Sidst men ikke mindst kan du få lavet en salgsvurdering af bilen hos en forhandler eller anden type bilopkøber. Her har du mulighed for at få en realistisk salgsvurdering, idet forhandleren er bekendt med det gældende prisniveau på markedet. Nogle forhandlere tager penge for det, mens andre gerne gør det gratis.

Hos vikøberbiler.dk yder vi nærværende service ganske gratis uden yderligere forpligtelser. Du er altid velkommen til at kontakte os med henblik på en salgsvurdering af din bil. Du kan kontakte os over telefonen, på e-mail eller ved personlig fremvisning af bilen.

Vikøberbiler.dk kan lave en salgsvurdering af din bil hurtigere end du kan nå at blinke!