Få den højeste pris på din skrotbil nu

Vi køber alle former for biler - tøv ikke med at kontakte os

Eksempelvis:

Få en høj bilvurdering på din bil her

Indtast dine oplyslinger her og få Danmarks højeste bilvurdering på få steps

1. Indsend oplysninger

2. Få gratis vurdering

3. Udbetaling af beløb

Få en gratis og professionel bilvurdering

SKROTBIL

Før du beslutter dig for at skrotte bilen, er det værd at undersøge, om den eventuelt kan sælges for mere end den traditionelle skrotpræmie. Det kan du gøre på 2 måder:

  1. Find en bilforhandler eller bilopkøber, og få dem til at vurdere din bil. Mange af disse foretagender gør det ganske gratis.
    Du kan eksempelvis få din bil vurderet gratis hos autoremove.dk eller hos skrotservice.dk
  2. Undersøg evt. hos en lokal mekaniker, hvor meget det vil koste at reparere bilen til et niveau, der hæver den over kategorien “skrotbil”. På den måde kan du finde ud af, om bilen kan sælges privat til det kundesegment, der selv kan reparere bilen. Måske du kan klemme et par tusinde kroner mere ud af bilen på den måde.

Det er klart, at løsning nummer 1 er den hurtigste og nemmeste løsning.

Så hvis du har travlt med at komme af med bilen, eller af andre årsager ikke gider at gå gennem strabadserne ved at sælge bilen privat, bør du få den vurderet af en forhandler/bilopkøber og sælge bilen til dem, såfremt de er villige til at betale dig minimum af, hvad der svarer til skrotprisen.

Hvis du allerede ved, at bilen helt klart hører under kategorien “skrotbil”, kan du vælge selv at skrotte den, eller henvende dig til nogle, der vil købe den af dig for en pris, der svarer til skrotprisen.

Vikøberbiler.dk har opkøbt mange skrotbiler gennem årene. Nogle af dem har vi skrottet, mens vi har repareret andre med henblik på videresalg. Vi er derfor meget interesserede i at give dig et tilbud på din skrotbil.

Hvis du er interesseret i at høre, hvad vi vil give dig i kroner og øre, beder vi dig kontakte os enten over telefonen eller på e-mail.

Overvejer du at skrotte din bil? Så kontakt os lige først – måske er din bil mere værd, end en skrotbil!