1. Indsend oplysninger

2. Få gratis vurdering

3. Udbetaling af beløb

Få en gratis og professionel bilvurdering

SKROTNING AF BIL

Hvis du selv vil stå for skrotning af bil, skal du først og fremmest finde en godkendt autoophugger. Hvis bilen ikke kan køre, skal du sørge for, at den på anden vis bliver transporteret ud til ophuggeren. Her modtager du en skrotningsattest, som du efterfølgende skal indsende til Miljøordning For Biler.

Derefter får du udbetalt din skrotpræmie på 2.200 kr. Er din bil en dieselbil af ældre årgang, er skrotprisen noget højere jvf. nye regler. Du kan vælge selv at afmelde nummerpladerne eller få Autoophuggeren til at gøre det mod et mindre gebyr på et par hundrede kroner (hvis de yder denne service).

Du kan også vælge en anden vej, hvis du ikke selv gider at stå for skrotning af din bil. Vikøberbiler.dk køber ofte skrotbiler, da vi enten vælger at reparere dem med henblik på videresalg, eller kender folk i vores netværk, som kunne være interesseret i bilens reservedele m.v. På den måde er det muligt, at vi kan tilbyde dig en pris, der er højere end skrotpræmien.

Det kan også være, at vi ikke kan tilbyde dig mere end skrotpræmien, men i givet fald er løsningen stadigvæk en fordel for dig, eftersom du ikke selv behøver at gøre det nødvendige arbejde for at få bilen skrottet. Kontakt os gerne, hvis du vil have et tilbud på din skrotbil.

Vi kan vurdere den på under 20 minutter og give dig et kontant tilbud med afregning samme dag.

Det er ikke svært at skrotte en bil, men det kræver alligevel nogle ressourcer, både tidsmæssigt og rent administrativt.