1. Indsend oplysninger

2. Få gratis vurdering

3. Udbetaling af beløb

VÆRDI AF BIL

Vikøberbiler.dk har vurderet mange bilers værdi gennem vores årelange erfaring. Faktisk gør vi det hver eneste dag, når vi køber og sælger brugte biler.

Det er absolut en god idé at kende værdien af din bil i forbindelse med et salg. Specielt, fordi der nogle gange kan være forskel på, hvor meget du tror den er værd, og hvad den faktisk er værd på det aktuelle marked. Enten kan dine forventninger ligge for højt, eller for lavt.

For at kende din bils realistiske salgsværdi er det nødvendigt at have erfaring med at sælge lignende bilmodeller. Derfor er platforme som bilpriser.dk kun vejledende og skal ikke betragtes som den hellige gral.

Du bør gøre dig selv den tjeneste og få din bil vurderet af fagfolk, som Vikøberbiler.dk. Vi har højst sandsynligt erfaring med at sælge netop din bil. Vi kan vurdere din bils værdi ganske gratis. Det er også muligt for dig at få et tilbud af os, hvis du ønsker at sælge den i en hurtig handel. Vi søger altid for at give dig den bedst mulige pris ud fra vores forretningskoncept.

Din bils værdi afhænger naturligvis af en række parametre

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60