Logo til forside

Hvad kan jeg få for min bil

Vi køber alle former for biler - tøv ikke med at kontakte os

Eksempelvis:

Få en uforpligtende bilvurdering

Indtast dine oplyslinger her og få Danmarks højeste bilvurdering på få steps

Få en uforpligtende bilvurdering

Indtast dine oplyslinger her og få Danmarks højeste bilvurdering på få steps

Hvad kan jeg få for min bil

Vi køber alle former for biler - tøv ikke med at kontakte os

Eksempelvis:

Oplysninger 1, ViKoeberBiler.dk

1. Indsend oplysninger

Vurdering 1, ViKoeberBiler.dk

2. Få gratis vurdering

Udbetaling 1, ViKoeberBiler.dk

3. Udbetaling af beløb

Få en gratis og professionel bilvurdering

HVAD KAN JEG FÅ FOR MIN BIL?

Kontakt gerne vikøberbiler.dk, så vi kan vurdere din bil – gratis!

Når du skal sælge din bil, er det helt essentielle spørgsmål altid, “hvad kan jeg få for min brugte bil?”. Og det er der mange måder at finde svar på – nogle bedre end andre selvfølgelig.

Helt groft sagt er der 3 måder, du kan få vurderet din bil på:

  1. Find en online portal, såsom bilvurderinger.dk. Her kan du få vurderet din bils værdi iht. om du sælger den privat, til en forhandler, eller til en forhandler ved samtidig køb af bil det pågældende sted. Prisen svinger afhængigt af, hvilket punkt der er tale om. Det er dog en vejledende vurdering, og den stemmer ikke altid overens med den virkelige verden og det aktuelle brugtvognsmarked. Til gengæld er den gratis, og er derfor god at have i mente..

 2.Tag kontakt til enten en forhandler eller en forretning, som til dagligt indkøber/sælger brugte biler. Her er det muligt at få en lynvurdering over telefonen ved blot at oplyse bilens registreringsnummer, kilometerstand, samt mekaniske og kosmetiske stand. Hos de fleste foretagender er denne service gratis, men der er dog nogle, som kræver penge for det. Her er der typisk tale om et par hundrede kroner.

 3.Kontakt en forhandler eller en forretning inden for banchen, der indkøber/sælger brugte biler til dagligt med henblik på at give en fysisk fremvisning af din bil. Dette er teoretisk set den metode, der kan give din den mest præcise vurdering, eftersom det giver den potentielle køber mulighed for at undersøge den til bunds.

Når du har sat jagten ind på at undersøge “hvad jeg kan få for min bil”, er det værd at nævne, at nogle biler er sværere at sælge end andre. Det betyder, at selvom markedsværdien er 50.000 kr., så er det ikke sikkert, at din bil sælges for samme beløb. Har du ikke travlt, og venter du gerne månedsvis eller længere, er chancen for at opnå en højere pris større. Dette kan du blive klogere på ved at opsøge en professionel, som lever af at købe og sælge brugte biler. Deres praktiske erfaring med de enkelte bilmodeller på brugtvognsmarkedet kan oplyse dig om, hvilke biler der traditionelt set sælger hurtigt, og hvilke sælges langsommere.

Hos vikøberbiler.dk har vi ikke kun mange års erfaring med indkøb af alle typer brugte biler, men også med salg af alle typer brugte biler. Vi kan derfor vejlede dig og give dig en realistisk vurdering af din bil, både hvis du sælger privat eller til en forhandler. Vi køber også gerne din bil med kontant afregning samme dag, hvis du skulle være interesseret i et hurtigt og stressfrit bilsalg. Kort sagt elsker vi spørgsmålet “hvad kan jeg få for min bil!”

Hvor mange penge kan jeg få for min bil?