Logo til forside

Opkøb af biler til eksport

Vi køber alle former for biler - tøv ikke med at kontakte os

Eksempelvis:

Få en uforpligtende bilvurdering

Indtast dine oplyslinger her og få Danmarks højeste bilvurdering på få steps

Få en uforpligtende bilvurdering

Indtast dine oplyslinger her og få Danmarks højeste bilvurdering på få steps

Opkøb af biler til eksport

Vi køber alle former for biler - tøv ikke med at kontakte os

Eksempelvis:

Oplysninger 1, ViKoeberBiler.dk

1. Indsend oplysninger

Vurdering 1, ViKoeberBiler.dk

2. Få gratis vurdering

Udbetaling 1, ViKoeberBiler.dk

3. Udbetaling af beløb

Få en gratis og professionel bilvurdering

OPKØB AF BILER TIL EKSPORT

Kort sagt er det ikke sikkert, at det kan betale sig at eksportere din bil til udlandet. Det kan være fordelagtigt at overveje, da registreringsafgiften tilbagebetales, og der gives et beløb for bilen uden afgift. I nogle tilfælde kan det være en væsentlig gevinst at hente bilen i udlandet, og i andre tilfælde kan du opleve at miste penge.

Overordnet set udbetaler SKAT en registreringsafgift ud fra en række kriterier. Disse kriterier gælder bl.a. Markedspris, kilometerstand, alder m.m.

Hvis du ikke har erfaring med at eksportere biler til udlandet, anbefaler vi dig at undersøge processen til bunds, før du kaster dig ud i det. Hvis du ikke er typen, der har lyst til det, kan vikøberbiler.dk sagtens hjælpe dig. Vi kan nemlig stå for alt papirarbejdet, samt det praktiske uden input fra dig. Dette vurderes i forhold til, hvor meget din bil samlet set er værd i forhold til eksport.

Men i stedet for, at du eksporterer den, så sælger du den til os, hvorfra vi står for eksportarbejdet. På denne måde er det muligt for dig at få en højere pris for din bil, end hvis du sælger indenfor Danmarks grænser. Dog er det nødvendigt, at vi vurderer din bil, før vi kan give dig et endeligt svar på, om det kan betale sig for dig eller ej.

Kontakt os gerne med henblik på dine muligheder, hvad angår opkøb af biler til eksport. Hvis du er i tvivl, om din bil er “eksportværdig” kan du altid ringe til os, så giver vi dig svar med det samme.

 

Hvorfor vælge vikøberbiler?

Opkøb af biler til eksport kan være en økonomisk fordel, såfremt du er sat godt ind i diverse afgiftsregler