Logo til forside

Få en høj bilvurdering på din bil nu

Vi køber alle former for biler - tøv ikke med at kontakte os

Eksempelvis:

Få en uforpligtende bilvurdering

Indtast dine oplyslinger her og få Danmarks højeste bilvurdering på få steps

Få en uforpligtende bilvurdering

Indtast dine oplyslinger her og få Danmarks højeste bilvurdering på få steps

Få en høj bilvurdering på din bil nu

Vi køber alle former for biler - tøv ikke med at kontakte os

Eksempelvis:

Oplysninger 1, ViKoeberBiler.dk

1. Indsend oplysninger

Vurdering 1, ViKoeberBiler.dk

2. Få gratis vurdering

Udbetaling 1, ViKoeberBiler.dk

3. Udbetaling af beløb

Få en gratis og professionel bilvurdering

BILVURDERING

Traditionelt set er der 2 måder at få udarbejdet en bil vurdering på. Enten anvender du en online beregner fra fx. autoremove.dk, eller også går du til en fagmand (i.e. bilforhandler e.l.). På autoremove.dk kan du få lavet en bilvurdering, hvis du vælger at sælge den privat eller til en forhandler. Beregningen er dog vejledende og er ikke altid helt korrekt i forhold til det faktiske marked. Hvis du går til en bilforhandler og fremviser bilen personligt, er det nemmere at få en mere præcis bil vurdering, eftersom forhandleren kan se bilen og prøvekøre den for på den at få et mere realistisk billede af bilens faktiske stand. Hvis forhandleren er ærlig, fortæller han dig, hvad bilen er værd i forhold til markedsprisen, samt hvor meget han selv vil betale for den. Det er klart, at der vil være en prisforskel, da forhandleren skal tjene penge på at sælge bilen videre. Men han er også ansvarlig for at udbedre evt. fejl på bilen og give garanti, når den videresælges.

Du kan læse vores artikel om hvor du finder den bedste online beregner her

En bilvurdering er bygget på flere forskellige faktorer.

Når vi hos vikøberbiler.dk laver en bil vurdering, kigger vi på en række forskellige faktorer, som er væsentlige for dig at forstå, hvis du på fair vis, skal kunne involvere dig i virkeligheden, når din bil skal sælges. En ting er nemlig, hvor meget din bil er værd på markedet, men noget andet er, hvad den type bil rent faktisk bliver solgt for. Nedenfor har vi beskrevet 3 nøglekriterier, som har stor indvirkning på din bils salgsværdi (som ikke altid svarer til markedsværdien) og som indgår, når vi laver en bilvurdering.

  • Kilometerstand: Er en væsentlig faktor, idet det ofte er afgørende for hvor mange købere, der kan tiltrækkes ude i den virkelige verden. Som udgangspunkt er alt under 150.000 km. for benzinbiler fornuftigt, og der vil være et relativt bredt kundesegment i den kategori. Når vi kommer over 200.000 km. for benzinbiler, indskrænkes mængden af potentielle købere, eftersom frygten for værkstedsregninger, upålidelighed m.v. har stor indflydelse på købers beslutningsgrundlag. Ved dieselbiler er tommelfingerreglen, at alt under 100.000 km. er til at få afsat og alt over 300.000 km. kan være svære at finde købere til.

Derudover skal det påregnes, at dieselbiler er væsentligt mindre populære end benzinbiler, og derfor kan være svære at sælge.

  • Mekanisk stand: Hvis bilen er fejlfri mekanisk, trækker det selvfølgelig meget op i bilvurderingen. Hvis den fx. lige har været til service og syn uden at få konstateret fejl, er dette et tegn på, at bilen er i god mekanisk stand, og det kan derfor være nemmere at finde en køber til den rigtige pris. Hvis bilen derimod er defekt eller ikke er synet længe, trækker det naturligvis ned i prisen.
  • Kosmetisk stand: Jo dyrere bilen er, desto mere er den kosmetiske stand af betydning of bilvurderingen. På billige biler (10.000-30.000 kr.) er den kosmetiske stand ikke specielt vigtig, så længe bilen er i god mekanisk stand. Men traditionelt set, er en bil mere værd, hvis den står flot i lakken, og interiøret er pænt og nydeligt. Det giver nemlig en ide om, at bilen er passet og plejet gennem dens levetid. Omvendt set, hvis bilen har huller i sæderne, lugter af cigaretrøg, har ridset plastik interiør eller buler og ridser i lakken, kan det give indtryk af, at bilen ikke er blevet tilset med den omhyggelighed og opmærksomhed, den måske skulle have haft.

Hvorfor det er en god idé at få din bil vurderet online før du sælger den

Hvis du overvejer at sælge din bil, kan det være en klog beslutning at få den vurderet online hos en pålidelig tjeneste som f.eks. bilvurderinger.dk eller hos os på vikoeberbiler.dk En online bilvurdering kan give dig et realistisk indblik i bilens værdi og hjælpe dig med at træffe informerede beslutninger i forhold til salgsprisen og salgsprocessen.

En online bilvurdering giver dig en objektiv og upartisk vurdering af din bils værdi baseret på faktorer som mærke, model, årgang, kilometertal, stand og udstyr. Dette kan hjælpe dig med at fastsætte en realistisk salgspris og undgå at overvurdere eller undervurdere din bil. En korrekt prisfastsættelse øger chancerne for at tiltrække potentielle købere og gøre salgsprocessen mere smidig. Derudover kan man få en bilvurdering rimelig hurtigt i disse dage, så ved at få din bil vurderet online kan du undgå at skulle kontakte flere bilforhandlere eller eksperter for at få individuelle vurderinger. En online bilvurdering kan klares hurtigt og nemt ved blot at indtaste relevante oplysninger om din bil på hjemmesiden. Dette sparer dig tid og besvær i forhold til at arrangere fysiske møder og vurderinger.

Få en vejledende eller en korrekt bil vurdering hos os.

Hos vikøberbiler.dk er du altid velkommen til at få lavet en bilvurdering ud fra realistiske kriterier. Du kan få en vejledende bilvurdering ved at kontakte os over telefonen eller på e-mail. Du kan også få en korrekt bilvurdering ved at komme forbi vores kontor og tage din bil med til fremvisning.

DANMARKS MEST TROVÆRDIGE BILFORHANDLER

Sælg din bil til os og få en tryg oplevelse 
Vi køber din bil i dag 

Har du brug for en gratis bilvurdering, står vi altid til rådighed!

Indtast dine oplyslinger her og få Danmarks højeste bilvurdering på få steps