Logo til forside

Sælg din varevogn

Vi køber alle former for biler - tøv ikke med at kontakte os

Eksempelvis:

Få en uforpligtende bilvurdering

Indtast dine oplyslinger her og få Danmarks højeste bilvurdering på få steps

Få en uforpligtende bilvurdering

Indtast dine oplyslinger her og få Danmarks højeste bilvurdering på få steps

Sælg din varevogn

Vi køber alle former for biler - tøv ikke med at kontakte os

Eksempelvis:

Sælg din varevogn hos os – det er nemt og hurtigt

Oplysninger 1, ViKoeberBiler.dk

1. Indsend oplysninger

Vurdering 2, ViKoeberBiler.dk

2. Få gratis vurdering

Udbetaling 1, ViKoeberBiler.dk

3. Udbetaling af beløb

Sælg din varevogn hos os

Skal du sælge din varevogn, er du havnet det helt rette sted. Vi er nemlig eksperter inden for både køb og salg af varevogne og sørger for en hurtig, overskuelig handel. Vi hjælper dig både med salg af din gamle varevogn samt køb af en ny.

At sælge en varevogn kan være en længere process, så lad os klare arbejdet for dig. Vi gør det nemt, hurtigt og enkelt. Tast din nummerplade ind i feltet og indsend oplysningerne, så laver vi en gratis vurdering af din varevogn.

Vikøberbiler.dk har et stort netværk af købere i hele landet, og kan hurtigt få en købsaftale på plads for dig. Sælg din varevogn hos os og slip for besværet med at finde en seriøs køber. Vi står klar med et godt tilbud på din varevogn – uanset dens tilstand. Vi køber nemlig alle slags varevogne også dem, der er klar til at blive skrottet.

Står du både og skal sælge din varevogn og samtidig købe en ny, så klarer vi også den for dig. Vi står nemlig for både køb og salg af varevogne, så du kan uden tvivl finde den helt rette varevogn ved vores hjælp. Vi har alle typer varevogne på lager, og hjælper dig også gerne med at undersøge markedet for præcis den varevogn, der opfylder dine ønsker og behov. Med andre ord står vi ved din side i hele processen – både når du skal købe og sælge varevogn.

Vi har mange års erfaring i branchen, og har opbygget et stærkt netværk i forbindelse med både køb og salg af varevogne. Vi har tilmed et stort lager af varevogne i alle prisklasser. Du kan altså vælge af få pengene for din varevogn udbetalt med det samme, eller vi kan hjælpe dig med at finde en ny varevogn.

På den måde får du handlen samlet et og samme sted. Du får både glæde af vores store netværk af købere og vores tilsvarende netværk af sælgere.

At sælge varevogn kan være en meget tidskrævende process, man ikke lige tænker over, før man står midt i det. Man skal lægge annoncer op, og lede efter seriøse bud samt have en del kommunikation med potentielle købere. Det tager alt sammen tid fra dit i forvejen travle liv. Hos Vikøberbiler.dk tager vi os af alt det arbejde, så du trygt kan lade os sælge din varevogn. Vi har nemlig mange års erfaring med netop bilhandler, og vi ved om nogen, hvor tidskrævende det kan være.

Tag den nemme udvej og sælg din varevogn hos os. Det eneste, du skal gøre, er at oplyse varevogns registreringsnummer og kilometerafstand samt mekaniske og kosmetiske stand. Det tager kun et par minutter, og vi kan derefter give dig en pris på din varevogn – helt gratis og uforpligtende. Du kan kontakte os på telefon og e-mail eller udfylde formularen ovenfor.

Kontakt os idag og få en uforpligtende samtale, hvor du kan høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du er også mere end velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og rådgivning, vi holder til i Husum lidt udenfor København.