1. Indsend oplysninger

2. Få gratis vurdering

3. Udbetaling af beløb

Få en gratis og professionel bilvurdering

SÆLG DIN BIL

”Sælg din bil til os – og gør en lang historie kort” er et slogan, vi godt kan lide at bruge. Så går du og tænker, at du gerne vil sælge bil, så er vikøberbiler.dk det rette valg. Vi er nemlig specialister i opkøb af biler. Vi køber alle typer biler, uanset om de er nye eller gamle, skadede eller intakte, defekte eller i perfekt stand. For os er det underordnet, idet vi enten selv kan reparere dem eller videresælge dem i vores netværk.

Du kan selvfølgelig også vælge at sælge din bil privat eller på en bilauktion. Begge dele er gode muligheder, der har deres respektive fordele og ulemper.

Sælg bil privat eller til en forhandler?

På et private marked som Den Blå Avis eller Bilbasen kan du som udgangspunkt få den bedste pris for din bil. Dette er dog traditionelt set også den længste og tungeste vej, og det kan tage månedsvis at sælg din bil til den rette køber til den rette pris.

På en bilauktion kan du sælge din bil relativt hurtigt. Dog er der er par administrative ting, du skal foretage dig samt tage billeder af bilen og uploade dem. Der vil være et lille salær, du skal betale til platformen, du vælger. Det er ikke sikkert, at du får den bedste pris her, men her får du relativt hurtigt solgt din bil.

Den nemmeste og hurtigste måde at sælge din bil på er ved at kontakte en bilopkøber eller bilforhandler. Hvis du sælger din bil i ren handel, er prisen skruet sammen på en måde, så det også giver mening for forhandleren/bilopkøberen.

Det betyder, at der ikke er tale om den højest mulige pris. Til gengæld går det lynhurtigt, da salget af bilen er overstået på under 20 minutter, hvorefter du typisk har pengene i hånden eller på din bankkonto.

Hvis du i forbindelse med at sælg din bil, køber en bil af forhandleren, har du mulighed for at få en endnu bedre pris for din bil, som potentielt matcher prisen på det private marked.

Sælg din bil i ren handel.

Du kan sælg bil til Vikøberbiler.dk i en ren handel, eller lade den indgå i handlen, hvis du samtidig køber en anden bil af os. Vi kan sagtens lave en god pris på en samlet pakke, der er til glæde for både dig og os. Vi står klar ved telefonerne, hvis du vil have et tilbud og en vurdering på din bil. Vi står klar til at hjælpe dig med at sælge din bil.

Sælg din bil til Vikøberbiler.dk, hvis du søger et hurtigt og smertefrit bilsalg

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60