1. Indsend oplysninger

2. Få gratis vurdering

3. Udbetaling af beløb

BYTTE BIL

Er du på udkig efter en ny bil, og overvejer du at lade din gamle bil indgå i handlen? Så vil vi gerne hjælpe dig ved kort at skitsere fordele og ulemper ved en sådan affære.

Hvis du vælger at bytte din nuværende bil til en nyere hos en forhandler, anbefaler vi dig at gå ind på www.bilpriser.dk først. Her kan du nemlig få en idé omkring, hvad du kan forvente at få for din bil ved salg til forhandler, og hvad du kan forvente at få ved salg til en privat person.

Hvis du vælger at bytte bil med en forhandler og samtidig ligge nogle penge oveni for at købe en ny bil, skal du regne med at få mindre for din nuværende bil end ved salg privat. Til gengæld sparer du dig selv en masse besvær, en masse tid og en masse bilfremvisninger, der ikke bliver til noget. Det kan nemlig tage månedsvis at sælge din bil på det private marked.

Vælger du derimod at sælge din bil privat, er sandsynligheden for en optimal pris størst. Dog skal du ikke regne med et hurtigt salg, medmindre din pris ligger væsentligt under lignende modeller på markedet, eller på anden måde skiller sig markant ud.

Overvejer du at bytte bil, kan du altid kontakte Vikøberbiler.dk. Vi har masser af biler på lager, som blot venter på en ny ejermand. I den forbindelse tager vi meget gerne imod din gamle bil, og giver dig en fair pris for den.

Fordele og ulemper ved at lade din bil indgå som byttehandel, når du køber ny bil.

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60