Sælg biler i udlandet

Vi køber alle former for biler - tøv ikke med at kontakte os

Eksempelvis:

Få en uforpligtende bilvurdering

Indtast dine oplyslinger her og få Danmarks højeste bilvurdering på få steps

Få en uforpligtende bilvurdering

Indtast dine oplyslinger her og få Danmarks højeste bilvurdering på få steps

Sælg biler i udlandet

Vi køber alle former for biler - tøv ikke med at kontakte os

Eksempelvis:

Oplysninger 1, ViKoeberBiler.dk

1. Indsend oplysninger

Vurdering 1, ViKoeberBiler.dk

2. Få gratis vurdering

Udbetaling 1, ViKoeberBiler.dk

3. Udbetaling af beløb

SÆLG BIL I UDLANDET

Hvis du har erfaring med salg af biler på tværs af landegrænserne og allerede er ekspert på området, kan du med fordel fortsætte, hvad du allerede gør.

Er du derimod ikke ekspert på området, men overvejer at sælge din bil til udlandet, så kan det være en god idé at sætte dig ind i det rette materiale, før du begiver dig ud på et sådan eventyr. Eller, hvis du vil gøre det nemt for dig selv, kan du alliere dig med en samarbejdspartner, som allerede har erfaring på området og kender proceduren.

Nogle gange kan du faktisk få flere penge for at eksportere din bil til udlandet i stedet for at sælge den i Danmark. Årsagen til dette er, at du får en del af afgiften på bilen tilbage, når den eksporteres. Men processen i forbindelse med bileksport kan være en smule rodet, især hvis du ikke har prøvet det før – hvordan skal du finde en køber i udlandet?

Generelt behøver du ikke at løfte en finger. Du kan lade os gøre arbejdet for dig i stedet for! Det eneste, du behøver at gøre er at komme forbi med din bil, så vi kan gennemgå den og fastslå, hvad den er værd, og hvor meget der kan forventes i tilbagebetalt afgift. Herefter giver vi dig et kontant tilbud på bilen.  Hvis du accepterer, giver vi dig en pose penge med det samme, hvorefter vi overtager ansvaret for at eksportere din bil, trække afgiften, papirarbejdet og alt hvad dig nu hører sig med.

Hvis du er interesseret i at høre, hvor meget vi vil give for din bil i forbindelse med “sælg bil i udlandet”, er du velkommen til at kontakte os på e-mail, telefon eller ved personligt fremmøde.