1. Indsend oplysninger

2. Få gratis vurdering

3. Udbetaling af beløb

BILPRISER

Der findes en række forskellige måder at udregne bilpriser på. Du kan enten finde onlineportaler, som giver dig en vejledende vurdering på din bil, eller du kan gå til enten en bilopkøber eller bilforhandler, som også kan vurdere din bils værdi på det aktuelle marked. Du kan også vælge at gå på Bilbasen eller Den Blå Avis og se, hvad lignende modeller står til salg for.

Der er dog visse ting, du skal tage i betragtning først. Hvis du kigger på, hvad lignende modeller er til salg for, kan du få en ide om, hvad din bil er værd. Dog skal du være klar over, at mange af de biler, du ser går igennem en forhandlingsproces, hvorfor de bliver solgt billigere end, hvad du kan se. Det samme gælder, når du tjekker din bils værdi på diverse beregningsportaler som bilpriser.dk. Også her kan du ikke helt tage højde for, hvad din bil rent faktisk bliver solgt for på det aktuelle marked.

Til sidst er det essentielt at være opmærksom på, at de bilpriser og bilvurderinger, du finder hos en forhandler eller opkøber måske ikke er helt ærlige omkring din bils værdi, eftersom de søger at købe den billigst muligt.

Det er bedst, hvis du kan finde en ærlig forhandler eller bilopkøber, som har erfaring med både køb og salg af biler, da de højst sandsynligt har kendskab til, hvad lige præcis din bil typisk bliver solgt for i den virkelige verden. Her vil du kunne få den mest korrekte vurdering – forudsat, at de er ærlige.

Vi er både forhandler samt bilopkøber og har mange års erfaring med begge dele. Du kan med fordel kontakte os, hvis du ønsker at få oplyst bilpriser eller en konkret vurdering af en specifik bil.

Hos vikøberbiler.dk kan du få vurderet din bil ganske gratis!

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60