Logo til forside

Få en uforpligtende bilvurdering

Indtast dine oplyslinger her og få Danmarks højeste bilvurdering på få steps

Vi opkøber brugte biler

Vi køber alle former for biler - tøv ikke med at kontakte os

Eksempelvis:

Vi opkøber brugte biler

Vi køber alle former for biler - tøv ikke med at kontakte os

Eksempelvis:

Få en uforpligtende bilvurdering

Indtast dine oplyslinger her og få Danmarks højeste bilvurdering på få steps

Oplysninger 1, ViKoeberBiler.dk

1. Indsend oplysninger

Vurdering 1, ViKoeberBiler.dk

2. Få gratis vurdering

Udbetaling 1, ViKoeberBiler.dk

3. Udbetaling af beløb

Få en gratis og professionel bilvurdering

OPKØB AF BRUGTE BILER

Af den årsag kan vi sagtens hjælpe dig, hvis du skal af med en brugt bil, forudsat du ønsker en hurtig handel. Det kan også være, du har masser af tid og hellere vil vente på den rette køber, til den rette pris på det private brugtvognsmarked.

Gider du ikke at gå besværet igennem, eller har du en lille smule travlt med at komme af med din bil, kan du med fordel bruge os som samarbejdspartner.

Vi opkøber alle typer brugte biler. Både skrotbiler, defekte biler, gamle biler, nyere biler – you name it – alt har interesse. Hvis du i samme forbindelse skal købe en ny bil, kan vi også hjælpe dig her. Vi har nemlig altid brugte biler på lager, som alle bliver nysynet og nyserviceret ved levering. Om du skal sælge eller købe bil, eller begge dele er underordnet, idet vi kan hjælpe dig med det hele.

Opkøb af brugte biler starter altid med en vurdering af den bil, der skal købes. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os med henblik på at få en konkret vurdering af din bils aktuelle værdi på markedet, og derefter får du et kontant tilbud af os.

Vi betaler samme dag og kan også afhente din bil, hvor som helst i landet, skulle du ønske at sælge bilen til os. Derudover sørger vi også for afmelding af plader og alt det administrative, således du ingenting skal foretage dig, udover at smile og være glad, samt tage imod en pose penge.

 

Hvorfor vælge vikøberbiler?

Vikøberbiler.dk har beskæftiget sig med opkøb af brugte biler i mange år.