1. Indsend oplysninger

2. Få gratis vurdering

3. Udbetaling af beløb

Få en gratis og professionel bilvurdering

TOTALSKADET BIL

Et salg af en totalskadet bil er et salg. At skrotte bilen hører ikke under kategorien salg, når du udelukkende afleverer den til en skrothandler.

Hvis du er interesseret i at få det maksimale i kroner og øre ud af din totalskadede bil, kan du med fordel læse videre her:

Der findes nemlig folk som os, der sagtens kunne være interesserede at købe den af dig til en højere pris, end skrotpræmien. Vi har nemlig et bredt netværk af samarbejdspartnere, som vi muligvis kan videresælge den til. Det kan også være, vi beslutter at reparere den selv med henblik på videresalg – who knows…

Hvis du ønsker at foretage et salg af din totalskadede bil, men gerne vil have et tilbud først, er du velkommen til at kontakte Vikøberbiler.dk med henblik på en vurdering. Det er en gratis service, vi yder alle. Det eneste, du behøver at gøre er at gribe knoglen og give os et kald. Hvem ved, måske du har mere held i sprøjten, end du tror!

At begive sig ud i at sælge en totalskadet bil kan for mange virke som en svær mission at fuldføre. Men frygt ej, der er hjælp at hente!