Vikøberbiler.dk og Accura

Feb 23, 2023 | Blog


Vikøberbiler.dk og Accura, en af Danmarks førende advokatfirmaer samarbejder med opkøb af biler fra eksempelvis konkurser. Accura er et de førende advokatfirma med en bred vifte af specialiseringer inden for erhvervsjura, herunder insolvens- og konkursret. 

Som en del af deres praksis rådgiver Accura ofte klienter i forbindelse med insolvens og tvangsauktioner, hvor biler ofte beslaglægges og skal afhentes og det er der at vi kommer ind i billedet. 

Vikøberbiler.dk er nemlig en virksomhed der samarbejder med både privatpersoner og virksomheder. Vikøberbiler.dk har i mange år arbejdet med forskellige advokatkontorer og kuratorer i forhold til salg og opkøb af biler. Vi gør processen nem og hurtigt. Vi har erfaring indenfor bilbranchen med henblik på opkøb af defekte biler, varebiler.

Dette samarbejde vil gøre det nemmere for Accura og deres kunder at afhænde biler, der er blevet beslaglagt i forbindelse med konkurs eller tvister. Samarbejdet mellem Accura og Vikøberbiler.dk vil give Accura og deres kunder en nem og effektiv måde at afhænde deres biler, der er blevet beslaglagt i forbindelse med insolvens og tvangsauktioner. Vikøberbiler.dk vil tilbyde en hurtig og enkel salgsproces, der sparer Accura og deres kunder for tid og besvær.

Seneste nyt

Er din motor defekt?
6 Tegn du skal være opmærksom på ved en defekt motor
Skal du sælge din hybrid bil?
Skal du sælge din hybrid bil?
Har din bil en defekt gearkasse
Vi køber din bil med en defekt gearkasse
brugt-bil
Sælg din brugte bil her