Logo til forside

Bil til skrot

Vi køber alle former for biler - tøv ikke med at kontakte os

Eksempelvis:

Få en uforpligtende bilvurdering

Indtast dine oplyslinger her og få Danmarks højeste bilvurdering på få steps

Få en uforpligtende bilvurdering

Indtast dine oplyslinger her og få Danmarks højeste bilvurdering på få steps

Bil til skrot

Vi køber alle former for biler - tøv ikke med at kontakte os

Eksempelvis:

Oplysninger 1, ViKoeberBiler.dk

1. Indsend oplysninger

Vurdering 1, ViKoeberBiler.dk

2. Få gratis vurdering

Udbetaling 1, ViKoeberBiler.dk

3. Udbetaling af beløb

Få en gratis og professionel bilvurdering

BIL TIL SKROT

Har du en bil til skrot, og er du i tvivl om, hvilke skridt du skal tage for at komme af med den, så behøver du ikke længere fortvivle. Vikøberbiler.dk tager meget gerne imod den, og du får oven i købet penge for det.

Hvordan kan det så være? Hvad er der mon i det for os?

Svaret er enkelt: Det er ikke sikkert, at der er noget i det for os. Hvis din bil er helt til hundene, og det slet ikke kan betale sig at lave den, så ender vi med selv at skrotte den. I et sådan tilfælde betaler vi dig eksempelvis en fair skrotpræmie og klarer besværet for dig.

Derefter skrotter vi den selv og håndterer alt andet i forbindelse med det administrative, således du ikke skal bakse med det selv.

I andre tilfælde kan det måske være, at det kan betale sig for os at reparere den med henblik på videresalg. I og med, at vi har adgang til værksted og billige reservedele, kan vi typisk reparere din bil langt billigere end den almindelige borger, hvilket gør det til en win-win situation. Du får din skrotpræmie og slipper for selv at bruge tid og krudt på skrotprocessen, og vi får en bil, der kan tjene vores forretning på sigt.

Det er en god ide at kontakte os med henblik på en vurdering, før du beslutter om din bil er til skrot, eller om den rent faktisk stadig er noget værd. Hvis din bil er mere værd i vores øjne end en traditionel skrotpræmie (1.800 – 2.500 kr. typisk), så betaler vi dig gerne ekstra – ret skal være ret.

Du kan få din “bil til skrot” vurderet ved enten at kontakte os over telefonen, på e-mail, eller komme forbi med bilen til personlig fremvisning. Alle fremgangsmåder er gratis for dig og kræver ikke andet end en smule af din tid.

Vi elsker at købe biler – også selvom din bil er til skrot