1. Indsend oplysninger

2. Få gratis vurdering

3. Udbetaling af beløb

HVAD ER MIN BIL VÆRD?

Har du længe gået og tænkt “Hvad er min bil værd?” Hvor meget din bil er værd, beror naturligvis på mange ting. Nedenfor belyser vi de mest væsentlige kriterier i forbindelse med værdifastsættelsen.

  1. Bilmærke og model

 

  1. Kosmetisk og mekanisk stand – har den ridser og buler, eller står den som et smurt bolsche? Fejler den noget derudover, eksempelvis motorproblemer, defekte bremser, rust? Har den fået skiftet tandrem? Er servicebogen udfyldt regelmæssigt? Et væld af faktuelle informationer omkring bilens aktuelle stand er afgørende for, hvad din bil er værd.

 

  1. Kilometerstand, er også en væsentlig faktor, hvilket næsten siger sig selv. Dog kan overholdte serviceeftersyn øge bilens attraktivitet, selvom den har kørt langt. En bil har nemlig bedre at køre længere ture til sammenligning med kortere pendlerture.

 

  1. Bilsyn – hvornår er din bil sidst synet? Hvis den er nysynet, er det en indikator for at bilen overholder visse standarder og derfor er i mekanisk acceptabel stand. Hvis din bil derimod skal synes om 2 måneder, kan den være sværere at sælge. Det stammer fra frygten om den manglende klarhed vedrørende bilens stand, hvad der skal lavet, og hvad det vil koste. Dette gør ofte at bilens værdi er lavere.

 

  1. Ekstraudstyr – her kigger vi på de mest væsentlige elementer, idet noget ekstraudstyr tæller markant op, mens andet ikke betyder det store i forhold til værdifastsættelsen. Elementer som aircondition, el-ruder, sædevarme og fartpilot er relativt højt på mange danskers liste over foretrukken ekstraudstyr.

Hvad er min bil værd med alt det ekstraudstyr den har?

Hvorvidt, der er tale om fuldautomatisk klimaanlæg eller blot almindelig aircondition, er som regel ikke et store krav. Ej heller betyder indbygget navigation det store, idet der findes gode billige GPS’ere til salg overalt i elektronikforretninger. Lydanlæg er heller ikke det store trumfkort. Generelt set kan noget ekstraudstyr rent faktisk påvirke prisen positivt mens andet ikke gør den store forskel, når du har sat dig for at får svar på spørgsmålet “hvad er min bil værd”.

Hvis du står i en situation og overvejer at sælge din bil, er det naturligt at stille spørgsmålet: Hvad er min bil værd?

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60