1. Indsend oplysninger

2. Få gratis vurdering

3. Udbetaling af beløb

EKSPORT AT BIL

I nogle tilfælde er det muligt at få langt flere penge for din bil, hvis du eksporterer den til udlandet, fremfor at sælge den i Danmark. Årsagen til det er, at du kan få refundering for registreringsafgiften.

Hvis du har masser af erfaring med eksport af bil i forvejen, er denne artikel ikke noget for dig. Hvis du derimod ingen erfaring har, men overvejer at eksportere din bil, kan du med fordel læse videre.

Det er ingen hemmelighed, at alle gode ting kræver lidt ekstra. Derfor er der som sådan ikke “nemme” penge at tjene på eksport, hvis du ser sådan på det. Du skal igennem en lettere og bestandig proces rent administrativt, og du skal evne at finde en kunde i udlandet, som vil købe bilen. Hvis du kan det, så er der gode penge at hente. Hvis du ikke kan det, kan vi heldigvis hjælpe dig.

Vi klarer nemlig al arbejdet for dig ved at købe din bil af dig i stedet for, at du selv skal eksportere den. Hvis vi vurderer, at din bil er værdifuld under kategorien “eksport af bil”, giver vi dig en god pris for den, så det også kan svare sig for dig at sælge den til os.

Ønsker du at blive klogere i forhold til eksport af bil, er du altid velkommen til at kontakte Vikøberbiler.dk. Vi står klar med en kop kaffe og en træstamme!

Hvis din bil er værdifuld på eksportmarkedet, er vi meget interesserede i at købe den!

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60

 Du er velkommen til at ringe

telefonrør 50 50 20 60